2010-01-14 14:08:12• hírek • Parajdi Andrea

Ünnepelni jön, de dolgozni is fog

Városunkba érkezik vasárnap Cseke Attila, egészségügyi miniszter. Látogatásának elsődleges célja, hogy részt vegyen az RMDSZ 20 éves fennállása alkalmából megszervezésre kerülő ünnepségen. A miniszter látogatása nem telik munka nélkül, találkozik majd a helyi egészségügyi dolgozókkal is.

Ahogyan arról már beszámoltunk január 17-én, vasárnap nagyszabású ünnepséget tart a Szatmár Megyei RMDSZ, a szövetség 20 éves fennállásának alkalmából. A helyi RMDSZ-es volt és jelenlegi kollégák mind részt vesznek az ünnepségen, emellett pedig miniszterek is tiszteletüket teszik.

Cseke Attila, egészségügyi miniszter is hivatalos az ünnepségre, aki összekötve a kellemeset a hasznossal, munkával is színesíti az itt-tartózkodását. Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke csütörtök délelőtt tárgyalt a Szatmár Megyei Kórház, a TBC Kórház, az Egészségbiztosító Pénztár igazgatóival, és Radu Giurca prefektussal, hogy egyeztessenek a miniszter programjáról.

Tervek szerint Cseke Attila, egészségügyi minisztert kórházlátogatásra viszik, hogy ő maga is közelről megismerhesse a helyi egészségügyi intézményeket, valamint egy találkozót is szerveznek a Szatmár Megyei Kórház gyűléstermében. A miniszter találkozik majd a megye összes kórházának igazgatójával, családorvosokkal, a fogorvosi-, és gyógyszerkamara tagjaival, illetve a Megyei Közegészségügyi Hatóság képviselőivel. Cseke Attila miniszter átfogó képet szeretne kapni a helyi egészségügyben dolgozók problémáiról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: